Bastion CROSSROAD

Po naročilu

Raziskujte v stilu.

Kategorija:

Z dvojnimi krožnimi zglobi v spodnji polovici kolesa je to kolo zgrajeno tako, da sprejme vse vrste terena. Preizkusili smo ga v skladu s standardi Mountain Bike in se prepričali, da se lahko spopade z makadamom, razbrazdanimi požarnimi cestami, celo stezami.

Zasnovano je tako, da izkoristi eksplozijo 1x skupin ter 12 in 13 hitrostnih kaset. Crossroad je namenjen samo 1x skupinam. To nam omogoča premikanje meja zmogljivosti za terensko uporabo in zagotavlja opazne razlike v tehničnih lastnostih in zmogljivosti v primerjavi z drugimi modeli.

Z znižanjem verižnika smo uspeli obdržati ogromen spodnji nosilec, ki je enostavno najučinkovitejši na trgu, hkrati pa omogoča ogromno pnevmatiko 700c-43 z dovolj prostora za nabiranje blata. Druge znamke poskušale storiti enako, vendar so proizvodne omejitve pomenile zmanjšanje prereza, saj so verigo napeljali skozi vrzel med verižnikom in gumo. Z mojstrskim 3D tiskanjem smo dosegli resnično vodilni dizajn v svojem razredu brez zmanjšanja togosti v primerjavi s platformo Road.

Kot vsi naši modeli tudi Crossroad ponuja geometrijo in barve po meri. Sestavite ga z geometrijo Cross Race. Sestavite ga kot čisti drobilec makadama. Izbira je vaša. Karkoli izberete, bomo natančno izdelali, da se bo ujemalo z vašimi željami.

Da ne bo pomote, to je terensko orožje z vrhunskim prenosom moči in odmikom pnevmatik. Nismo pa žrtvovali udobja in sloga. Ohranili smo enako strukturo zgornjega okvirja kot pri platformi Road in obdržali izjemno gladko in dodelano kakovost vožnje, ki jo večje pnevmatike samo še povečajo.

Zavore

  • Disc