Bastion SUPERLEGGERA

Po naročilu

Super lahek. Super udoben.

Kategorija:

Najlažji okvir, ki ga lahko izdelamo, ne da bi ogrozili prenos moči, vodljivost in izpopolnjeno kakovost vožnje, po katerem smo znani. Superleggera je namenjen tistim, ki imajo radi še lažjo in živahnejšo vožnjo.

Na pogled je podoben modelu ROAD, vendar noben del okvirja ni ostal nedotaknjen. Manjši premer spodnje cevi in drugačna shema postavitve, pri čemer so povsod uporabljena ogljikova vlakna z višjim modulom.

Kolesa gradimo tako, da trajajo. Opišemo jih na enak način. Diskaste ali neposredno nameščene obročaste zavore. Elektronsko prestavljanje. Notranja napeljava. Moderni odmiki pnevmatik:

-700c-28 – obročaste zavore
-700c-32 – diskaste zavore*
*Z ustrezno geometrijo zadnjega dela

Okvir Superleggera je za 100–150 g (odvisno od velikosti) lažji od modela Road, vendar ohranja enako mero fleksibilnosti kot model Road z opcijo fleksibilnosti »R«. S skrbno izbiro komponent lahko model z diskastimi zavorami izdelamo lažji kot 6,5 kg, model z obročastimi zavorami pa lažji od 6 kg.

Popolnoma prilagojena geometrija. Standardna barva ali barva po meri. Edinstveno natančno izdelano samo za vas. Pri modelu Superleggera smo povečali togost okvirja, zaradi česar je na voljo manj izbir teže kot pri modelu Road, vendar lahko z izbiro bolj fleksibilne sedežne cevi dosežete večje udobje.

Zavore

  • Disc