Open MIN.D

Po naročilu

Sodobna tehnologija cestnih koles, ki se osredotoča na udobje dolge vožnje v klasičnem, minimalnem dizajnu.

Kategorija:

To je zelo drugačen OPEN, vendar odgovarja na isto vprašanje: Kaj želimo voziti? Radi premikamo meje, vendar imamo radi tudi klasično kolesarsko estetiko. V MIN.D. je združeno oboje.

Veselje do kolesarjenja se začne že pred prvim pritiskom pedala, ko vzamete MIN.D., začutite njegovo lahkotnost, občudujete gladke profile cevi, vidite bleščečo polnočno modro, se nasmehnete lesku 4 barv logotipa OPEN, ki se prelivajo druga v drugo na notranji strani vilic in verižnikov.

Ko ste enkrat na kolesu, se pokaže nenavadna kombinacija zmogljivosti in udobja. Vsak gram materiala ima svojo funkcijo. Nič drugega ni, kot neskončna privlačnost neznanih cest. To je MIN.D. (MINimal Design); obstaja, ker je to cestno kolo, ki ga želimo voziti.

Visoko zmogljiv okvir cestnega kolesa, ki uporablja izjemno učinkovito oblikovanje cevi OPEN za prenos moči, majhno težo in visoko trdnost
Neprekinjena zasnova sedežnih cevi za izjemno udobje brez trikov

Odmik pnevmatik za sodobne cestne pnevmatike do 32 mm (ker je označevanje pnevmatik nezanesljivo, vedno preverite odmik pnevmatik od okvirja)
Klasičen, preprost videz tako v oblikovanju kot v barvah

Pri udobju ne gre za trike, elastomere, elektronsko vzmetenje ali sub-atomske nanodelce, vnesene z grafenom, ki blažijo vibracije. Gre za iskanje načinov za daljšo vožnjo, v kateri boste uživali. Na prvem mestu je udobna geometrija. Naš cilj je športni (še vedno želimo iti hitro), vendar z realnim padcem in razmakom od sedla do krmila.

Drugič, slabe ceste najbolj zmanjšajo udobje, bodisi zaradi razpok in udarnih jam ali preprosto zaradi vibracij. Če pnevmatike malo povečate, je to najučinkovitejše povečanje udobja, hkrati pa izboljša kotalni upor in oprijem.

Barva

  • Midnight Blue
  • RTP

Zavore

  • Disc
  • Rim