Open U.P.

Po naročilu

Okvir GravelPlus, ki ustreza pnevmatikam za cestna, kros in gorska kolesa. Kamorkoli greste, pojdite hitro!

Kategorija:

Prvi U.P. je združil hitrost cestnega kolesa in zmogljivosti, s katerimi lahko greste kamor koli, in je pomenil začetek povsem nove kategorije. Zdaj značilnosti originalnega U.P., kot sta združljivost z dvojnimi kolesi in spuščen verižnik, predstavljajo standard za zmogljiva kolesa za makadam.

Okvirji tretje generacije U.P. & U.P.P.E.R. so lažji, okretnejši in zabavnejši kot kdaj koli prej. Prav tako še vedno opravijo naš zadnji test: Ponujamo samo okvirje, ki jih želimo voziti sami.

In ker »trdo delamo, da ostanemo majhni«, vedno govorite neposredno z ljudmi, ki so razvili kolesa.

S cestnimi pnevmatikami je zelo hitro cestno kolo
Z velikimi cestnimi/kros/makadamskimi pnevmatikami (32–40 mm) je to kolo, ki gre kamor koli, kot nalašč za vožnjo po mešanih površinah in za večino makadamskih poti
S pnevmatikami za gorska kolesa 650b ga ni mogoče ustaviti na zelo težkem terenu, vendar je zaradi svoje lege na cesti na cestišču veliko hitrejši, kot bi pričakovali

Tako vam položaj omogoča, da greste ven iz mesta in hitro pridete do makadama/blata/ stez (za razliko od gorskega kolesa). Prostor za velike pnevmatike omogoča, da se lotite katere koli poti (za razliko od cestnega kolesa). To lahko storite z eno vrsto pnevmatik za vse ali pa vožnjo prilagodite z več pari koles ali pnevmatik.

Barva

  • Green
  • Blue
  • RTP

Zavore

  • Disc
  • Rim